Tandprothetiek

Per 1 september van 2021 kunt u afspraken maken bij onze tandprotheticus Ruud Lameris.

Hij werkte jaren voor Symbiont Tandprothetiek. Alle activiteiten aan de Rustenburgerlaan Haarlem zijn overgenomen door ons. Alle patiënten die vroeger bij dhr. W.van Hooff of dhr. R.Lameris kwamen kunnen nu bij ons terecht. Wij nemen ook nieuwe patiënten aan.

Wenst u een second opnion of denkt u dat uw gebit aan vervanging toe is, maak dan een afspraak bij ons. Consult is altijd gratis.

Belt u voor een afspraak met 023-531 93 39

Wij zitten tot dat de verbouwing gereed is op nummer 61 in de Wilheminastraat. Na de verbouwing kunnen we u in een volledig nieuwe omgeving behandelen op nummer 67.

MAATWERK

Ieder mens is uniek, daarom zijn al onze producten individueel vervaardigd. Natuurlijk voldoen ze aan de Wet Medische hulpmiddelen.

VAKMANSCHAP

Vakmanschap vereist kennis. Onze kennis wordt al sinds 1920 opgebouwd en gewaarborgd. Door onze ruime ervaring is tandtechnisch laboratorium Geuzebroek een betrouwbare leverancier. Wij gebruiken grondstoffen met de beste producteigenschappen. Bovendien letten wij op eventuele allergische reacties die onze producten kunnen veroorzaken, zodat wij onze klanten goed kunnen adviseren.

Team

Wie is uw behandelaar