Contact

Hoe kunt u ons bereiken

Geuzebroek zit in het centrum van het sprankelende Haarlem en is zowel per auto als openbaar vervoer zeer goed te bereiken!

Wilt u meer weten naar aanleiding van onze productenpagina, of heeft u een vraag over tandtechniek, mogelijkheden of een second opinion? Stel deze dan ook via onderstaand formulier.

ADRES

TTL Geuzebroek Haarlem BV
Wilhelminastraat 67
2011 VL Haarlem

De postbus is per 1 oktober 2018 opgeheven.

E. info@geuzebroek.nl
T. 023 - 5 319 339
ma t/m do 8:00 tot 17:30
vrijdag 8:00 tot 15:30

OPENINGSTIJDEN

TTL Geuzebroek Haarlem is geopend van maandag t/m donderdag 8:45 tot 17:30, vrijdag 8:45 tot 15:30

Telefonisch bereikbaar vanaf 8:00

OVERIGE GEGEVENS

KvK: 52642690
BTW: NL 8505 33 065 B01

Locatie

Waar we precies zitten

Route

Met de auto

VANAF BOVEN HET NOORDZEEKANAAL:

Door de Velsertunnel, daarna richting Haarlem (N208). Bij het 5e verkeerslicht linksaf (Zijlweg) Aan het einde van de zijlweg bij de stoplichten rechtsaf, meteen linksaf naar de brug en meteen rechtasaf over de brug. Dit is het begin van de Wihelminastraat. Na de stoplichten in de Wilhelminstraat neemt u de eerst volgende straat links en rijd u om het pand heen via de Sophiastraat en dan tegen het verkeer in op het Wilsonsplein. Aan uw rechterhand treft u ons groene hek aan welke toegang geeft tot onze (gratis) parkeerplaats. U kunt uw auto halverwege op een Geuzebroek plekje parkeren.

VANAF KLAVERBLAD BADHOEVEDORP (SCHIPHOL):

Op de A9 neemt de afslag Haarlem-Zuid. U blijft rechtdoor rijden Haarlem in. U rijd dan tegen het Spaarne aan. U blijft de borden Bloemendaal volgen door over de brug links aan te houden. Bij het park aan u linkerhand blijft u rechtdoor rijden. U komt nu op een singerende weg, deze blijven volgen. Zodra u op een brug staat en de straat recht is, staat u aan het begin van de Wilhelminastraat. U dient direct na deze brug rechtsaf te slaan voor een groot pand. Aan uw linkerhand ziet u dan ons groene hek welke toegang geeft tot onze (gratis) parkeerplaats. U kunt halverwege op een Geuzebroek plekje parkeren.

VANAF HEEMSTEDE/HOOFDDORP:

Heemsteedse Dreef afdrijden tot aan het einde (bij provinciehuis). Na Hertenkamp (Fonteinlaan) linksaf bij de stoplichten. U komt nu op een singerende weg, deze blijven volgen. Zodra u op een brug staat en de straat recht is, staat u aan het begin van de Wilhelminastraat. U dient direct na deze brug rechtsaf te slaan voor een groot pand. Aan uw linkerhand ziet u dan ons groene hek welke toegang geeft tot onze (gratis) parkeerplaats. U kunt halverwege op een Geuzebroek plekje parkeren.

CroppedImage400250-bushalte

PER OPENBAAR VERVOER

Vanaf het NS-station Haarlem kunt u met de buslijn 50 direct voor de deur uitstappen, halte Stadsschouwburg.

Met de lijnen 340, 346 en 356 kunt u ook naar ons toe komen. Halte Raaksbrug (begin van de Wilhelminastraat) Of uitstappen bij de halte Tempeliersstraat en een stukje terug lopen.

Lijn 80 stopt ook op de Tempeliersstraat maar u kunt ook op de halte Stolbergstraat uitstappen en via de Koninginneweg naar ons toe lopen.

Afspraak

Kom eens langs

Belt u ons voor een afspraak met onze tandtechnici? Dan kunnen we u inplannen en rekening houden met uw bezoek in ons werkschema. Indien u een reparatie heeft ontvangen wij die graag voor 10:00 dan kan hij dezelfde dag nog gemaakt worden.

Voor een kleurbepaling kunt u altijd langskomen. U hoeft dan geen afspraak te maken. U kunt op de volgende tijden langskomen voor kleurbepalingen:
Maandag t/m donderdag van 8:45-12:30 en van 13:00-16:15.
Vrijdag van 8:45-12:30 en van 13:00-14:15.

U kunt altijd gratis op onze parkeerplaats uw auto parkeren, ingang aan het Wilsonsplein nummer 13.

CroppedImage400250-bushalte